sobota 14. februára 2015

Dnešný valentínsky.....

...deň sa nám veľmi vydaril.
Urobili sme si výlet do maďarského mestečka Vác, kde sídli naše obľúbené starožitníctvo. Mala som zo sebou fotoaparát ale priznám sa, že som nevedela kde skôr pozerať a nie to ešte fotiť. Tak ak by mal niekto záujem, ich ponuku nájdete tu  . Okrem starožitností majú v ponuke aj nové doplnky do interiéru aj exteriéru.
Cestou domov sme samozrejme potrebovali doplniť spálené kalórie :-)....zastavili sme sa vo veľmi peknej a štýlovej reštaurácii Camelot, ktorá okrem výborného jedla, cimbalovej hudby a veľmi útulnej atmosféry ponúka aj úžasný výhľad na Dunaj, ktorý im tečie pod oknami. 


Súčasťou areálu reštaurácie je aj perfektný park s množstvom atrakcií a mini ZOO...bol síce zavretý, ale my sme tam nepozorovane prekĺzli :-D a deti sa vyšantili....teda hlavne drobec ten si to užil najviac.

Nedá mi, nepridať sem ešte túto fotku...

...je to z jednej dedinky cez ktorú prechádzame...ľudia tam žijú fašiangovými tradíciami, minulý rok sme boli svedkami sprievodu, ktorý pochovával "basu" a dnes mali karnevalový sprievod...celá dedina bola vyzdobená takýmito strašidlami zavesenými na elektrických stĺpoch...musia tam mať veselo :-)

...a my pokračujeme v romantickom víkende pri vínku...zajtra máme výročie svadby :-)


Tak Vám prajem ešte krásny zbytok zaľúbeného víkendu a o mojich ulovených starinkách Vám napíšem najbližšie...niektoré si ešte vyžadujú malé úpravy:-)
Danka.

4 komentáre:

  1. Milá Danka, krásny výlet, želám Ti krásne výročie...nech máte čo sláviť každý nasledujúci rok:) Maca

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Marcelka...a prajem ti ešte pekný večer :-) D.

      Odstrániť
  2. Danka krasne.. prajem Vam pekny vyrocny vecer :-) na zdravie :-) Ada

    OdpovedaťOdstrániť